14 Nisan 2009 Salı

Carte d'Or Buluşması

Pazar günü yine bir kahvaltıya davetliydim, ancak bu her zamankinden biraz daha farklı bir içeriğe sahipti. Bloglardan yaklaşık 30 kişi, web sitesinden sonra kurumsal bir blog açma isteğinde olan Carte d'Or'un davetlisi olarak kahvaltıda buluştuk. Daha önce buna benzer buluşmaları içim giderek okumuş, "ah o buluşmada ben de olsaydım, blogger denizinde yol alsaydım" derken, hiç beklemediğim bir anda böyle bir davet almak beni hem şaşırtı, hem de çok sevindirdi. Kahvaltıya giderken kafamdaki "acaba?" sorularının adımlarımı yavaşlattığı, dönüşte ise hatırladıkça dudağımın kenarına tebessüm kondurduğu çok neşeli bir kahvaltı oldu. Evinde ne piştiğini ve yemek takımlarının ne renk olduğunu bildiğimiz, ancak daha önce tanışmadığımız, yüzünü ve sesini duymadığımız pek çok blogcu ile tanışma fırsatım oldu. Bloglarının isimlerini bilmeden sakince yanyana oturduğumuz ve kim olduğunu öğrenebilmek için çaktırmadan yaka kartlarını okumaya çalıştığımız kişilerin, aslında hergün birbirimize yorum bıraktığımız kişiler olduğunu keşfettiğimizdeki hallerimiz görülmeye değerdi bence :) Özellikle Seda, Aslı ve Gökçe'yi daha yakından tanıdığım için çok mutluyum.

Kahvaltıyı, "yedik, yedik, durmadan yedik diye yazacağım" diyerek özetleyen Sevgili Seda'nın da dediği gibi gerçekten durmadan yedik :) Bu fotoğraf aldığım kahvaltı tabağımdı.

Bu iki fotoğraf ise alamadıklarım, daha doğrusu gözümüzün doymadığı, ancak midemizin artık yeter dediği diğer kahvaltılıklar.

Carte d'Or'un marka müdürü Canan Barut Hanım'ın dediği gibi "bir dondurmacıya davetli olduğumuz için" kahvaltıdan sonra dondurmaların biri geldi biri gitti. Bu en çok sevdiğim, armut tatlısı ile sunulan kaymaklı dondurma.
 
Giderek tadım miktarının mecburen azaldığı, ancak çilek ile daha leziz olmuş vanilyalı dondurma.
 
İçerisine taze nanenin (sanırım) de katıldığı çikolatalı milkshake tarzı, farklı bir lezzet kazanmış içecek. Vallahi hepsini yemedik, bundan da ancak tadabildik desem yeridir :) Keşke herkes ile birebir tanışsaydım, bloglarının adını tam olarak alabilseydim ve beraberce bir fotoğraf karesinde buluşabilseydik. Böyle güzel bir günün tek eksiği buydu sanırım. Katılımda bulunan arkadaşları aklımda kaldığı kadarı ile yazmaya çalışayım, hatta yazmadıklarım beni ikaz ederlerse ne kadar memnun olurum. Seda'nın Günlüğü Aslı'nın Mutfağı Kakaolu Pasta İlker'in Mutfağı Boncuk Mutfakta Hünerli Bayanlar Devletşah Mutfak Sırları Lezzet Yolculuğu Eyvah Yemek Yandı Ocak Battı Burçin'in Denemeleri Nur'un Kakao Bulutları Yasemin Mutfakta Klubem Mutfak Atölyem Marketallica Uğur Özmen Yeliz Öz Son olarak da, Carte d'Or'un marka müdürü Sayın Canan Barut, Sevgili Aylin Türkşen Aysel ve gerçekten çok candan olan çalışanları kimliğinde, bizleri en iyi şekilde ağırlayan Carte d'Or'a böyle güzel bir gün için teşekkür etmek istiyorum. (Ve ayrıca Sevgili Aylin Hanım; kuzinede kızarmış ekmek kokusunu sabırsızlıkla beklediğimi de hemen belirteyim :)

25 yorum:

sarımutfak-hande dedi ki...

afiyet olsun şekerim bende davetliydim ama işim olduğu için katılamadım.bir dahakine mutlaka gelicem sizlerle tanışmayı çok isterim.sevgilerimle
iyi haftalar

neslihan erzincan özgür dedi ki...

harika bir gün olmuş canım.afiyetler olsun.herşey harika görünüyor.sevgilerimle...

Müge Hüner dedi ki...

Ahh Ahhh :(
aynen dediğin gibi, her gün birbirimzi okuduğumuz ve çok sık olmasada :) yorumlaştığımız halde.
Aynı masalarda oturup tanışmadan ordan ayrılmak:((
Çok kötü olmuş bu :(
İnan çok üzüldüm, limonlu kekim :(

Bu arada yazı süper olmuş, ben yazmayıp bir şey, direk sana yönlendirebilirim ona göre:)

sevgiler.

Disalce dedi ki...

ne kadar güzel bir ortam...sen anlatırken ben yaşadım resmen....

kim acaba soruları falan...çok zevkli geçmiştir eminim....

öpüyorum seni...

Feyza Fidan dedi ki...

Nevalim boğazından nasıl geçti tüm bu yiyecekler :))))
Canımcım şaka bir yana harika bir gün olmuş besbelli, afiyet şeker olsun...
Çok öptüm seni..

pelince dedi ki...

Nevalcim afiyet olsun, hepsi harikadır eminim...Güzel bir gün olmuş...

Sevgiler...

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Limonlu Kekim :) İyi ki gelmişsin dün, ne kadar keyifli geçti pazar günümüz bu sayede..

Pelin dedi ki...

Nevalciğim,
Ne güzel bir gün olmuş. Ben de orada olup hepinizle tanışmayı çok isterdim. Kimbilir belki bir gün ?
Sevgiler canım.
Güzel bir hafta dilerim.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Canııım... Çok güzel anlatmışsın dünü. Seni tanımaktan çok mutlu oldum. Benim için de çok güzel bir gündü. Umarım tekrar bir yerlerde buluşmak kısmet olur. Samimi sohbetin için teşekkür ederim canım.
Sevgiyle kal...

kıskanan biri .. :) dedi ki...

afiyet bal şeker olsu tatlım
çok kıskandım sizi çok bende davet edilmek isterdim :(((
senle ve diğer kızlarla tanışmayı çok isterdim ne yapalım kısmet bir gun bende sizlerle tanışırım inşallah tatlım
güzel bir hafta dilerim...

Gunes ile LEZZETLI TATLAR ZAMANI dedi ki...

AFİYET OLSUN HER ŞEY ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR:)

Gönül dedi ki...

ah be yeavrımmmm limonlummmmmm biz dün neden görmedik birbirimizi bende ordaydım ayol:((((((((( çok üzüldüm vallaaaaaa....nerdeydin hangi masadaydın ..off ya keşke masaları dolaşsaydın yada dolaşsaydık tüh yaaaaaaaa tühhhhh

Unknown dedi ki...

Canımmm ne mutlu size hem harika bir gün geçirmiş hemde dostlarla ta
nışmışsınız.Darısı başıma kocaman öptüm...

Adsız dedi ki...

Kiskandim vallahi, biz ancak böyle resimlerle yetiniyoruuuuzzzz:((
Saka bir yana böyle güzel bir gün gecirdiginize cok sevindim, gercekten de orada varmak varmis, kahvaltidan ziyade blogcularla bulusulup harika bir gün gecirilmesi önemli...
Afiyet olsun canim.

Adsız dedi ki...

oh ne guzel bende orda olsaydim keske dermisim:))

tebrikler canimcim

kocaman sevgiler...

www.yenitadlar.blogcu.com

HÜLYA dedi ki...

her bir resme keşke diyerek baktım.. keşke bende olsaydım keşke bende onları tanısaydım.... keşke keşke keşkee......

canım senin ve diğer blogcular adına çok sevindim...

sevgiler canım

Gulos dedi ki...

Çok mutlu oldum canım senin adına.Sen güzel menülerinle orda olmayı çoktan hakettin :).
Çok öpüyorum.

Gönül dedi ki...

sen kürsünün solundamıydın ozaman devletşahın masasındaydın kız önden bakıncamı sol arkadanmı eheheheh:))) ben tabiki 4 kişilik bir masadaydım saçım sarı değil evet kahve tonunda şu an..offf yaaaaa bu kadar olur ...peki sen eline mikrofon alıp soru sordunmu...valla çok üzüldüm hayatım yaaa

Gönül dedi ki...

hayatım bende devletşahların masasının yanındaydım.... bak sana mügenin hazırladığı resimlerden link veriyim orada varım...sen hangisisin peki sende göster ay çatlıcam meraktan:)) http://www.flickr.com/photos/32034047@N05/3437924270/in/set-72157616612963259/ bu resimdeki morlu benim:)) yanımdada bir blog sahibi bayanın eşi çıkmış ...karşımdada kendi arkadaşım var....hade bak bakım şimdi..sende bana kendini göster şimdi ..işe bak yaaa aynı mekanda görme şimdi çırpın dur ben buydum sen hangisiydin die:)))

lezzetyolculugu dedi ki...

Gerçekten güzel bir gündü.Birde havalar düzelince kendimiz bir organizasyon yapip buluşsak daha da güzel olur.

Adsız dedi ki...

selamlar.

resimler harika bizimle paylasdigin icin tsk ederim :))

bana niye davet gelmiyor, galiba almanyada yasadigim icin :((

hoscakal iyi aksamlar dilerim

mujdenin denemeleri dedi ki...

Afiyet bal şeker olsun canım.Sevgiler...

Nur Vural dedi ki...

Ne yazık ki tanışma şansımız olmadı,
Bu tip etkinliklerde blog arkadaşlarımla tanışamamak ve bir iki kelime sohbet edememek beni üzüyor. Amaaa başka etkinliklerde tanışmak ümidi ile sevgilerimi gönderiyorum.

Gönül dedi ki...

aneeeeeeeeee kız o senmiydin gördüm ben seniiii tüh beeeeee.....masada kendini belli ediyordun bacım:))) kilonla değil valla güzelliğinle eheheheh....bebişimmm yaz geldi sen hala termal donsuzsan ne deyim ben sana....inşallah birdahaki etkinlikte denk düşerde gider uzun uzun sohbet ederiz...şimdi iki gündür ah edip vah edip sızlanıyoruz:))) öpüyorum seni bebişim...

durutarifler dedi ki...

Dondurmalar ahh o dondurmalar
Harika bir gün geçirmişsiniz.
Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...