27 Temmuz 2010 Salı

Seda'nın " Ömer Bebek Geliyor Partisi" :)

Geçen hafta benim için yine güzel bir ilk gerçekleşti. Hep şu meşhur "baby shower" partilerini görürdüm de hiç katılmak nasip olmamıştı, ee malum benim çocuklarım da büyük olduğu için bu furyaya yetişedim :) sonunda bu muradım da gerçekleşti, rahatladım :) Son zamanlarda tanıştığım ve toplantılarından büyük keyif aldığım blogculardan Sevgili Seda'nın Ömer'i için bir hoşgeldin (Sevgili Yasemin'in deyişi ile hoşgelesin, daha gelmedi çünkü :) partisi yapıldı. Katılım güzel, insanlar şahane, yapılanlar harika, görüntü hep maviydi.
 
Çok güzel bir gündü, Allah Ömer bebeğin bahtını açık etsin, analı-babalı büyütsün, darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşallah...
 
- Bez pasta Sevgili Zerrin'in şahaseri. Tatlı Ada'yı ayağında oyuncakla oyalayıp koca bez pastayı sarıp sarmaladığından en büyük pekiyi onun oldu :)

- Malesef yiyemediğim, ancak bakarak yutkunduğum pasta Yasemin'dendi :(

- Sevgili Ufuk'un şeker hamurlu şeker ayıcıkları bir harikaydı. Öylesine gevrektiler ki malesef 1-2 sini fire verdik :) - Ömer bebek çok kısmetli şeker hamurlu kurabiyelerin ikincisi Sevgili Özlemhan'dandı. Şimdi diyeceksiniz ki, hepsine güzel dedin, evet vallahi öyleydi, hatta süperdi :)
 
- Canım Zerrin'den ikinci lezzet fırtınası çikolatalı kurabiye
 
- Benim yaptığım sultan lokumu
 
- Sevgili Özlemhan yapmıştı, evet yine yapmıştı çılgın :) Bir tepsi ev yapımı su böreği, 1-2 dilim dışında hepsi bitti, daha birşey demiyorum.
 
- Poğaçalar Sevgili Süheyla'nın şaheseriydiler.
 
- Enginar kalpli buğday salatası Sevgili Ebru'nun marifetli ellerinden çıkmıştı.
 
- Maş salatası ilk defa tattığım bir lezzetti, malesef getiren arkadaşın adını hatırlayamıyorum. Bir de müstakbel anne Seda'nın şehriye salatası vardı ki onu nasıl atlayıp da fotoğrafını çekmemişim hiç anlamadım :(
 
- Son olarak yine benden bir lezzet közlenmiş patlıcan-kırmızı biber salatası
 
- Günün bir hatırası olarak Seda'nın dağıttığı mıknatıslı buzdolabı süsü, ki dolabın üzerindeki diğerlerini iteleyip hemen kendi yerini buldu.

7 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Hepsi birbirinde leziz ve iştah açıcı yağanların ellerine,emeklerine sağlık.

Saygılarımla.

zerrin-misss dedi ki...

limon kokulu bacım, :) ben de senin sultan lokumundan yememişim. Nasıl gözümden kaaçtı anlamadım. Kaç gecedir rüyalarımda :))))

Valla bilmiyorum artık haberin olsunda :))

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Çok güzel bir gün olmuş. Günün anlamı da çok güzel...
Keyfin daim olsun canım
Çok öptüm

Unknown dedi ki...

Canım harika bir parti olmuş gerçek
ten öpüyorum...

YeMeK vAkTi dedi ki...

harika yiyiceklerle ne kadar güzel bir gün olmuş,her birinizin ellerine sağlık

NiLaY dedi ki...

herşey harika görünüyor canım, ellerinize sağlık :)

ozlemhan dedi ki...

Kısa zaman içerisinde çok ama çok sevdiğim canım arkadaşım okadar doğal ve içtensin'ki.Bir tane daha düşünürsen daha güzelini senin için yaparız. Bu arada sultan lokumların harikaydı.Patlıcan salatanda keza öyle Ellerine sağlık canım. Çok öpüyorum seni ve minikleri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...