15 Temmuz 2010 Perşembe

Suna Dumankaya ile Doğal ve Pratik Güzellik Formülleri

Geçen haftasonunda yine güzel ve farklı bir etkinliğe davetliydim; Suna Dumankaya ile Doğal ve Pratik Güzellik Formüllerini konuşmak ve bazı formülleri bizzat uygulamak üzere. Farklı etkinliklere bayılıyorum, süprizlerle dolu ve gülmekten yorgun düştüğümüz günlere dönüşüyor çoğunlukla :)
Arnavutköy Lychee'de, boğazı tam karşımıza alarak yaptığımız mükellef kahvaltı, günün harika geçeceğine dair ilk belirtisiydi zaten.

Mekana geldiğimiz andan itibaren bizi karşılayan, ağırlayan Sevgili Suna Dumankaya, kahvaltı sonrası bizleri bir üst kata davet ederek güzellik sırlarını bizlerle paylaştı. "Paylaştı" ne kelime! üst kat kelimenin tam anlamı ile bir güzellik salonuna dönüştü zaten :) Türkiye'nin ilk lokman hekimi Fatma Öktem'in torunu olan Suna Dumankaya evdeki malzemelerle pratik olarak yapabileceğimiz harika maskeleri bizzat yaptı, bizlere uyguladı ve sorduğumuz bir dolu soruya sabırla cevap verdi. Güzellikle ilgili ne çok sorumuz varmış meğer :)
Bu harika etkinliğin sonunda güzel olmaya değil, daha da güzel olmaya aday :) 20 blogcu gerçekten de yenilenmiş, pırıl pırıl bebek cildine kavuşmuş ve kendimiz için birşeyler yapmış olmanın sevinci ile mekandan ayrılırken inanın gülümsememiz kulaklarımıza kadar yayılıyordu :)
Daha önce tanıştığım blogcu arkadaşlarla yeniden karşılaşma ve sohbet etme zevkinin yanısıra hiç tanışmadığım yeni blogcular ile karşılaşmanın keyfi de çok güzeldi. Özellikle Sevgili Ayşem'in lokum Bibi'si ile tanışmaktan çok müşerref oldum efendim :)
Bu kadar övgü ile söz etmişken ben de, Suna Hanım'ın orada hemencecik yaptığı ve pijama partisine gelmiş kızlar gibi sürüp sürüp birbirimize güldüğümüz ve çok memnun kaldığımız peeling uygulamasını sizlerle paylaşmak istiyorum, deneyin çok memnun kalacaksınız;

Malzemeler:

- 1 tatlı kaşığı mısır unu
- 1 tatlı kaşığı beyaz kil
- 1 çay kaşığı bepanthem krem
- su

Yapılışı: Malzemeler karıştırılarak yoğurt kıvamına gelinceye kadar su ilave edilir. Cilde dairesel hareketlerle sürülür, ovalayarak yedire yedire masaj yapılır. Maske ufalanıp bitene kadar ovalama işlemine devam edilir, sonrasında yüz yıkanır.
Böylesine güzel geçen günün ardından ellerimizde hediyeler, yüzümüzde gülücükler..... Sevgili Suna Dumankaya ve Excel İletişim Danışmanlık'tan Sevgili Aylin' e sonsuz teşekkürler....

5 yorum:

Hürrem Sultan dedi ki...

ben bu kadına bayılıyorum tarifleri süper senin adına sevindim bir sürüde soru sormuşsunuz aslında sorulan soruları ve cevapları bizimle paylaşsan fena olmaz bilgileniriz :) sen bunu bir düşün :)

mutfakcini dedi ki...

Çok güzel bir gündü.Görüşmek üzere.Sevgiler..

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Nevalcim cidden güzel etkinlikti, benim gizli fotolarımı da paylaşmamışsın arkadaşım:))
yollasana bana onları şekercim

YeMeK vAkTi dedi ki...

harika bir günmüş gerçektende

Tümay Öztürk dedi ki...

Bu etkinliği bende çok merak ediyorum çok metnini duydum. Güel geçmesine sevindim canım. Çok öpüyorum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...