15 Şubat 2011 Salı

Easyfood: Aklınızda Ne Varsa 2 Dakikada Sofranızda

Yenilikçi bir yapım vardır, bir lokantaya gittiğimde sevdiğim yemekler yerine değişik yemekleri sipariş ederim, bir markete gittiğimde de, yeni bir ürün gördüğümde hemen sepete atıveririm bir tane. (Sanırım firmaların en sevdiği müşteri grubuna giriyorumdur :)
Ben yeni ürünleri sevdiğimden midir nedir, yeni ürünler de beni bulur tevafuk yolu ile herhalde :) Easyfood ile tanışmam da Sevgili Gamze Koç'un, telefonu ve sonucunda bana gönderdiği ürünler ile gerçekleşti.
Levrek Buğulama haricinde diğer üçü ürünü hemen akşamına denedim, hem de 3 çeşit yemeği tam 10 dakikada hazırlayarak. Benim tam tersi yapıma sahip, alıştığı 5 çeşit yemek haricindekileri burun kıvırarak yiyen eşime söylemedim ama :) "Taze fasulyeyi yazdan mı dondurmuştum?" "Ayva tatlısını annem mi göndermiş?" "Pilav dünden mi kalmış?" Eşimin yorumlarına ben de katılıyorum; Taze fasülye ve ayva tatlısı yanlarına sadece yoğurt ve kaymak ilavesi ile 5 dakikada servis edilen ve lezzetleri harika iki ürün, ancak biz pilavı o kadar da sevemedik. (Çok kötü değil, ama anne eli değmiş gibi değil de, yeni yetme genç kız işi gibi biraz :) Bizi pratik lezzetle tanıştıran Easyfood ve Sevgili Gamze Koç'a çok teşekkürler...
EASYFOOD:

Türkiye’de bir ilk olan ve İ.T.Ü Kimya Metalürji Fakültesi Gıda Bölümü’yle yapılan iki yıllık AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen özel bir üretim yöntemi ile hazırlanan Easyfood’un “hazır yemek” ve “hazır tatlılarının” yanı sıra yemek yaparken “vakit kazandıran” etleri, haşlanmış bakliyatları ve yemek pişirme sosları bulunuyor.

Özenle seçilmiş doğal malzemelerle, hijyenik koşullarda üretilen Easyfood, tanıdık lezzetleri en doğal, en taze haliyle size ulaştırıyor. Üstelik çok özel bir sterilizasyon ve vakum teknolojisiyle üretilen Easyfood, buzdolabına gerek kalmadan tazeliğini uzun süre korur.

Easyfood ürünleri; %100 doğal olup, mevsiminde toplanmış sebze ve meyvelerin besin değeri korunarak kendi öz suyuyla pişirildiğinden, pratik olmasının yanı sıra aynı zamanda çok da sağlıklı ve lezzetli… Üstelik bunun için üretim standardı, sürekli kalite ve gıda güvenliği anlayışı ile değişmeyen lezzet garantisi bulunuyor.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Mens Health dergisindeki ilanı ile ilk kez dikkatimi çekti. Zeytinyağlı enginarı harikaydı. Üstüne limon sıkıp, afiyetle yedim. Daha diğer ürünerini denemedim.

Gulos dedi ki...

İlginç
denemek lazım.Acaba sağlık açısından nasıl ?

Nurhan dedi ki...

Koruyucu katkı maddesi içermez yazıyor üzerinde. Eğer içinde bir şey olsa ciddi ceza alırlar.

Tümay Öztürk dedi ki...

denemeye değer...

Merve Durmaz dedi ki...

İzmir'de satışı yok ama web sitesi üzerinden sipariş verilebiliyor. Zeytinyağlı Enginar ve Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı sipariş ettim. Çok merak ediyorum. İnşallah tavsiye edildiği kadar vardır.

Limonlu Kek dedi ki...

Sevgili Merve umarım beğenirsin :) Ben pilavı pek beğenmedim açıkçası, kalıp gibi çıkıyor vakumun içerisinden, topaklanmış olarak, açılması da zor oluyor, sürekli kaşıkla açmak gerekiyor, o zaman da pirinçler kırılıyor. Ancak damak zevki tabii, belki sen beğenirsin. Diğer ürünleri ise güzel gerçekten,özellikle enginarı denemeyi düşünüyorum..Sevgiler...

Merve Durmaz dedi ki...

Pirinç pilavım geldi. Mikrodalga'da ısıtıp, yedim. Hakikaten çok güzel. Tavsiye için teşekkürler !

sibo dedi ki...

Ya Hanimlar, ben mi cok beceriksizim ki elimin cabuk oldugunu söylerler ya da siz mi hic mutfaktan cikmiyorsunuz?Bunca yemegi ve özeni nasil oluyorda birarada yapabiliyorsunuz.Bir 5 cayina 5-6 cesit yapiyorsaniz hergün kim bilir kac saatiniz mutfakta geciyor.Tebrikler...

Nurhan dedi ki...

Sibocum, Easyfood bu konuda tüm sıkıntılarını gideriyor insanın valla ! Hem tatlı, hem zeytinyağlı hem de yemek yapmak aynı günde kolay mı canım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...